Bemutatkozás

A Winederland borkóstolók szervezésével, a hazai borok és a világ borainak bemutatásával foglalkozik.
Nem csak a magyarországi borrégiókban, de Budapesten is lehetőséget biztosít csoportos és egyéni borkóstolókra, valamint exkluzív helyszíneket kínál borvacsorával. A borkóstolóink abszolút személyre szabottak, mindig előre egyeztetünk, hogy milyen tipusú rendezvényre van igény.

Az élményszerző kóstolás melett ismeretszerző kóstolásra is van lehetőség. Azok számára akik nem mozognak otthonosan a borkóstolás világában alapszintű oktatást biztosítunk, mely alatt segítünk elsajátítani a borkóstolás fortélyait.

Különböző csomagjaink vannak, melyekből választva mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb témát!

Önnek semmi mást nem kell tennie, csak kiválasztani a legszimpatikusabb ajánlatunkat minden másról a Winederland gondoskodik.

Személyszállításról is gondoskodunk. Pesti és vidéki helyszíneinkre is biztosítjuk az oda és vissza utat. Több borászat meglátogatása esetén sem kell aggódnia a vezetés miatt. Kényelmes, 7 személyes Mercedes kisbuszok viszik a csoportokat.

Juhász Adrienn

vagyok, a Winederland alapítója.
8 éve szerettem bele a borok világába. Az elmúlt 8 évben volt szerencsém ellátogatni a világ fontosabb borvidékeire, ahol fantasztikus tapasztalatokat gyűjtöttem.

A Borkollégium hallgatójaként sikeresen elvégeztem a WSET 3 (Wine and Spirit Education Trust) felsőfokú képzését, mellyel megszereztem a borszakértő, majd a borbecsüs felsőfokú okleveleket.
 Emellett média kommunikáció, felnőttképzés és művelődés szervező diplomát is szereztem.

“Az ivásnak ugyanaz a törvénye, ami a szerelemnek: bárhol, bármikor, bárhogyan.”

Hamvas Béla

“Minden bor (…) társas, és igazi lényét akkor tárja fel, ha közösségben isszák.”

Hamvas Béla

Helyszínek

Blog